torsdag 31 mars 2011

Bön för Japan

Jag fick ett mail med ett brev från Dr Masaru Emoto. Våra tankar har betydelse då allt som finns är vibrerande energi. Och allt finns nu. Så oavsett om den utsatta tiden för bönen i brevet har varit, så kan vi fortsätta att skicka dessa tankar nedan. 
Med kärlek, Gabriella 

Ett brev från Dr Masaru Emoto ...

Till alla människor i hela världen,

Vänligen skicka dina böner av kärlek och tacksamhet till vattnen vid kärnkraftverk i Fukushima, Japan!
...
Genom de massiva jordbävningarna av storleksordning 9 och surrealistiska massiva tsunamis, är mer än 10.000 människor fortfarande saknade... även nu ... Det har gått 16 dagar redan sedan katastrofen inträffade. Vad som gör det värre är att vattnet vid reaktorerna vid Fukushima kärnkraftverk började läcka, och det förorenar havet, luften och vattenmolekylerna i omgivande områden.

Mänsklig visdom har inte kunnat göra mycket för att lösa problemet, men vi försöker bara att kyla ner ilskan av radioaktivt material i reaktorerna genom att hälla vatten på dem.

Finns det verkligen inget annat att göra?

Jag tror att det finns. Under mer än tjugo års forskning av Hado mätning och vattenkristallfototeknik, har jag bevittnat att
vatten kan bli positivt när det tar emot rena vibrationer av mänskliga bön oavsett hur långt bort det är.

Albert Einsteins energiformel, E = MC2 innebär egentligen att Energi = antal människor och kvadraten av människors medvetande.

Nu är det på tiden att vi förstår den verkliga innebörden. Låt oss alla gå med i en böneceremoni som medborgare på planeten jorden. Jag skulle vilja be alla människor, inte bara i Japan, men hela världen för att hjälpa oss att hitta en väg ut krisen på den här planeten!
Bönen Tillvägagångssättet är följande:
Dag och tid:
31 Mars, 2011 (torsdag)
12:00 på dagen i varje tidszon

Snälla säg följande fras:

"Vattnet i Fukushima kärnkraftverk,
vi är ledsna att vi får dig att lida.
Förlåt oss. Vi tackar dig, och vi älskar dig."

Snälla säg det högt eller i ditt sinne. Upprepa det tre gånger medan du sätter ihop händerna i en böneposition. Vänligen ge din uppriktiga bön.
Tack så mycket från mitt hjärta.

Med kärlek och tacksamhet,
Masaru Emoto
Vattnets budbärare
http://emotopeaceproject.blogspot.com/ <http://emotopeaceproject.blogspot.com/>
http://www.masaru-emoto.net/english/e_ome_home.html

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar